| | HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
*LİVÂÜ'L-HAMD* Admin

Mesaj Sayısı: 7202 Yaş: 102 Yaşadığın yer: İSTANBUL sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: evet ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: ... Kayıt tarihi: 19/12/07
 | Konu: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:09 am | |
| Yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyor muyuz?
ALLAH (C.C.) 'ın bizlere bahşettiği rızıklardan helal yemek için ne kadar çaba gösteriyoruz...
helal yemek isteyen,helale dikkat eden kareşlerimiz için işte link:
http://www.gidaraporu.com/katki-maddeleri-ozet-liste_g.htm
araştıralım,bakalım,bilinçlenelim İNŞAALLAH... |
|
 | |
aciz_gül ÖZEL ÜYE

Mesaj Sayısı: 5776 Yaş: 23 Yaşadığın yer: istanbul sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: herşey çok güzel ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: gogle da sözcük ararken buldum Kayıt tarihi: 03/05/08
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:13 am | |
| |
|
 | |
*LİVÂÜ'L-HAMD* Admin

Mesaj Sayısı: 7202 Yaş: 102 Yaşadığın yer: İSTANBUL sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: evet ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: ... Kayıt tarihi: 19/12/07
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:19 am | |
| |
|
 | |
usame Admin

Mesaj Sayısı: 5456 Yaş: 96 Yaşadığın yer: dunya sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: Var tabi olmazmı.... ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: SİVASLI KARDESİM SAOLSUN... Kayıt tarihi: 19/08/07
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:20 am | |
| mubarek herşeyde var bunlar , bu işin ülkeri falan kalmdı bu numaralar ulkerin bası urunlerinde de var , helal gıda kanunu çıksada ehli müslim rahatlasa _________________ BU DÜNYADA:RENK ,NAKIŞ,LEZZET ...NE VARSA KÜSÜM!!!
YÜZÜMDE SON BİR HAYAL:AZRAİLE TEBESSÜM!!! |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:28 am | |
| | usame demiş ki: | | mubarek herşeyde var bunlar , bu işin ülkeri falan kalmdı bu numaralar ulkerin bası urunlerinde de var , helal gıda kanunu çıksada ehli müslim rahatlasa |
onunla ilgili Arifan dergisi bir şirketle görüşme yapmıştı bir kaç sayı önce dergide yer vermişti eğer Allah'ın izni ile bu firma faaliyet geçtiğinde gıdaları ürünleri inceleyecekler ve üzerlerin helal gıdadır veya ona benzer bir mühür koyacaklar ehli müslim insanlar bunlar İNŞAALLAH dua edelim en azından işimizi çok kolaylaştıracak |
|
 | |
*LİVÂÜ'L-HAMD* Admin

| |
 | |
AbdulHâdi Aktif Üye

| Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:38 am | |
| hay ALLAH (C.C.) razı olsun! |
|
 | |
*LİVÂÜ'L-HAMD* Admin

| Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 11:41 am | |
| |
|
 | |
^^DivanE^^ ÖZEL ÜYE

Mesaj Sayısı: 1724 Yaş: 27 Yaşadığın yer: sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: Kayıt tarihi: 09/06/07
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 1:43 pm | |
| |
|
 | |
*LİVÂÜ'L-HAMD* Admin

| Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Mart 21, 2009 2:06 pm | |
| Amin ecmain olsun kardeşim... |
|
 | |
tugba_58 Ayın Üyesi

Mesaj Sayısı: 475 Yaş: 21 Yaşadığın yer: Almanya sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: civcivim vaaar xD xD ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: ^^Divane^^ abimin Profilinden gördümmm xD Kayıt tarihi: 06/04/09
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ Perş. Nis. 30, 2009 11:03 pm | |
| burda aslinda var öyle.. hatta alman sirketi diye biliyorum.. HALAL-Zertifikat diye yani helal-zertifikasi bazi ürünlerde gördüm hatta.. ama tabi heryerde ve her ürün arastirilsa ve bu sertifika verilse daha iyi olacak... |
|
 | |
balkans41 Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 6 Yaş: 29 Yaşadığın yer: antalya sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: var ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: Allah'ın dilemesiyle Kayıt tarihi: 08/12/09
 | Konu: Geri: HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ C.tesi Ara. 12, 2009 2:12 pm | |
| selamunaleykum ya bende ülker alıyordum hep şimdi bu yazdıklarınızı okudum biraz tedirgin oldum.ne yapacaz şimdi |
|
 | |
SiVasLi Admin

Mesaj Sayısı: 7808 Yaş: 24 Yaşadığın yer: Almanya sitede cok hoşuna giden birşey varmı?: InSaNLaR .. ilahiaşkla nasıl tanıştınız?: .... Kayıt tarihi: 16/03/07
 | |
 | |
| | HELAL-HARAM KATKI MADDELERİ LİSTESİ | |
|